Viac ako  4 000  receptov

Nahlásené komentáre

Nahlásením nám pomáhate odstraňovať komentáre, ktoré porušujú všeobecné podmienky a pravidlá slušného správania. Naozaj chcete nižšie uvedený komentár nahlásiť administrátorom?


autor: vybusna
vložené: 28. 10. 2011 21:20:18

mirca75: listkove cesto nie je strudlove, ale mirka ver mi, ze keby ho nemali hotove uz vyvalkane, tak tieto strudle nerobim, pretoze take cesto urobit neviem. a ano...v tom balicku 120g su 4 vyvalkane platy, su take tenke, ze ja som najprv myslela, ze je to papier..a tie 4 cesta navrsim na seba a ale kazde najprv omaslujem. Omaslujem aj ten posledny na ktory kladiem plnku. omaslujem aj strudlu po zrolovani a omaslujem to este aj po upeceni. No a nebolo to vobec nejako premastene, ako by sa zdalo. Rozpravala som sa so spagetkou a ta hovorila, ze strudlove cesto dostat v cechach, ale je nerozvalkane. Pravdupovediac neviem aky je rozdiel medzi strudlovym a listkovym...musim sa na to popozerat po webe. ja si pamatam, ze moja mamka raz robila taku tahanu strudlu, nadavala pritom, lebo sa jej to trhalo a tak zavolala nasu staru susedku a ta jej povedala, ze preco sa hneva, ze ma tie cesta nejako klast na seba a tie diery sa poprekryvaju...ja som bola len dieta, ale raz som nevedela pochopit vtedy, ze preco to potom tahaju na tak tenko, ked to aj tak potom kladu jedno na druhe, ale co mi na to povedali to si uz nepamatam.



Copyright © 2008 - 2024 www.toprecepty.sk | Šírenie obsahu týchto stránok je bez písomného súhlasu autorov zakázané.

Partner: Videorecepty             Všeobecné podmienky | Výmena odkazov | Bannery | Pexeso | RSS | Kontakty
Táto webová stránka používa cookies na vylepšenie našich služieb. Používaním tohto webu s tým súhlasíte.
Toprecepty.czToprecepty.skTopmoucniky.czTopgrilovani.czTopkonicek.cz